Za pregledavanje ove stranice potreban Vam je flash player. Flash player možete pronaći ovdje. Nakon što ga preuzmete potrebno ga je instalirati. To ćete učiniti tako da pokrenete datoteku "install_flash_player.exe".

Što je trakica za mobitel?

Što je trakica za mobitel ???

Trakica za mobitel je popularni i primjenjivi prmotivni materijal. Izrađujemo ih od različitih materijala (tekstil/rips, silikon...) u raznim dimenzijama širine i dužine ovisno o Vašim potrebama. Trakice za mobitel se najčešće tiskaju obostrano sublimacijskim tiskom. Osim nastavka za mobitel u standardnoj ponudi dodataka za vezice dobivate i karabiner alku i zaokretnu kopču. Svaku trakicu pojedinačno pakiramo u PE vrećice.

Kome je potrebna trakica za mobitel

Kome je potrebna ???

Trakica za mobitel potrebna je svim poduzećima, obrtima koje žele promovirati svoj brand, proizvod ili uslugu.

Koliko traje izrada trakice za mobitel

Koliko traje izrada trakica za mobitel ??

Rok izrade trakice za mobitel u našem poduzeću ovisi o Vašim zahtijevima i pripremljenosti Vašeg materijala za tisak. Naručujete li ih prvi puta tada je prvo potrebno trakice za mobitel dizajnirati i izraditi pripremu za tisak, te je rok izrade 3 do 7 radnih dana. Naručujte li ponovno izradu svojih trakica za mobitele, bez izmjena ili već imate vlastitu pripremu za tisak (sukladnu našim standardima tj. tehnološkom procesu), rok može biti puno kraći.

Cjenik trakica za mobitel...

Cjenik trakica za mobitel...

Za cijene izrade trakica za mobitel molimo Vas da na pošaljete mail s potrebnim informacijama koje se traže u online narudžbi trakica za mobitel. Za što precizniju cijenu molimo Vas da ispunite što više polja tj da nam pošaljete što više informacija za izradu Vaših trakica za mobitel. Kalkulacija cijena trakica, sastoji se od više elemenata i ako nedostaje samo jedan element cijena nemože biti konačna.

on line narudžba trakica za mobitel

on line narudžba TRAKICA ZA MOBITEL