Za pregledavanje ove stranice potreban Vam je flash player. Flash player možete pronaći ovdje. Nakon što ga preuzmete potrebno ga je instalirati. To ćete učiniti tako da pokrenete datoteku "install_flash_player.exe".

Što su koverte?

Što je NCR - samokopirajući blok

NCR - samokopirajući blok je vrsta bloka koji je napravljen od NCR papira, koji omogućuje da se pišući po prvoj stranici rukopis kopira na ostale koje su ispod njega. Najčešće se koristi za izradu blokovske robe kao što su računi, dostavnice, izdatnice, radni nalozi...

Kome je potreban blok za pisanje?

Kome je potreban ???

Svim tvrtkama, poduzećima, obrtima, društvima u svakodnevnom poslovanju. Često se koristi na terenskom radu prilikom izdavanja robe, usluge, kada jedna kopija ostaje kod stranke dok ostale služe kao evidencija za računovodstvo.

Koliko traje tisak tj. izrada koverte?

Koliko traje izrada NCR - samokopirajucih blokova ?

Rok izrade NCR blokova ovisi o pripremljenosti Vaših materijala za tisak. Naručujete li ih prvi puta tada je prvo potrebno blokove dizajnirati tj. izraditi pripremu za tisak, i tada je rok izrade 5 do 7 radnih dana. Naručujte li ponovni tisak svojih blokova, bez izmjene, ili ako već imate vlastitu pripremu za tisak ili gotove fotolite tj. grafičke filmove (sukladne našim standardima tj. tehnološkom procesu), rok može biti puno kraći.

Cjenik memoranduma...

Cjenik NCR - samokopirajućih blokova

Za cijene izrade NCR - samokopirajućih blokova molimo Vas da nam pošaljete mail s potrebnim informacijama koje se traže u online narudžbi NCR - samokopirajućh blokova. Molimo Vas da ispunite što više polja tj. da nam pošaljete što više informacija za izradu Vaših NCR - samokopirajućih blokova kako bi kalkulacija cijena za NCR - samokopirajuće blokove bila što točnija.

on line narudžba koverte

on line narudžba
NCR-SAKOKOPIRAJUĆIH BLOKOVA